(ВІДЕО) Ми взяли прикордонний стовп і пішли на державний кордон з росією

НАЗАД
28 квiтня 2024 11:58

Старший лейтенант Ігор Овсянніков до повномасштабної війни виконував обов’язки начальника групи дільничних інспекторів Харківського прикордонного загону.

Здійснював патрулювання державного кордону, затримував порушників, протидіяв контрабанді…

Харківський та Бахмутський напрямки – це нові місця служби прикордонника із початком повномасштабної війни. В обов’язки Ігоря входить виявляти та знешкоджувати ворожі ДРГ, спільно з повітряною розвідкою викривати ворожі схрони, розташування техніки, бити окупанта безпосередньо на лінії бойового зіткнення.

А ще Ігор встановлює прикордонні стовпи на кордонах 1991 року.

«Після того, як нас перекинули в травні 2022 року у селище міського типу Старий Салтів, до мене звернувся мій начальник і командир батальйону 227 Територіальної оборони ЗСУ – мене попросили бути провідником в цій місцевості, адже до війни це була моя ділянка відповідальності. Ми взяли прикордонний стовп і пішли на державний кордон», - розповідає воїн ДПСУ.

Серед білого дня, через болота, через важко прохідні ліси воїни дісталися місця призначення доволі спокійно, в тому числі завдяки провіднику Ігорю.

«Вийшли на точку, де нам треба було. Враження від того, що ми повернулися на кордон були вкрай емоційними. Після того як ми вийшли звідтіля, адреналін в нас вирував потужно», - пригадує славнозвісну подію захисник.

Українські воїни встановили прикордонний стовп і, не приховуючи емоцій, повідомили у відео зверненні: «Ми дійшли, пане Президенте, ми тут! Ось з нами прикордонник… Пане Президенте, ми дійшли!».

«Бажання є повернутися на свою ділянку відповідальності. Все ж таки ми прикордонники й ми повинні захищати свій кордон. Але на цей час Батьківщина потребує піхоти, і ми воюємо в піхоті», - каже справжній прикордонник Ігор Овсянніков.

Про бойовий шлях воїна Ігоря Овсяннікова та встановлення прикордонного стовпа на кордоні з рф дивіться у відео.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси